13.08.2016

За нас

impera-icon1

„Импера Бис“ ЕООД е наследник на традициите и дейността на фирма ЕТ „Импера – Иван Иванов”. ЕТ „Импера – Иван Иванов” е основана през 1990 г. от г-н Иван Иванов.

В продължение на над 25 години се занимаваме с производството и реализацията на банкови, счетоводни и митнически документи, календари, брошури и всякакъв тип рекламни материали.


  • Разполагаме с възможности за пълноцветен и черно-бял печат и извършваме всички производствени процеси – от приемане на поръчката до издаването на готовата продукция.
  • Осъществяваме производство на принтерна хартия и многоцветен печат върху нея.
  • Разполагаме със студио за предпечатна подготовка и дизайн.
  • Специализирани сме в производството на документи и рекламни материали, като съответно разполагаме с машини за номерация, перфорация, лакиране, ламиниране, шиене и термолепене на книги с мека и твърда подвързия, каталози, брошури и рекламни материали.

carbonless_2Фирмата първа в страната ни през 1990 г. използва химизирана хартия (автокопирна) и започна производство на документи в няколко екземпляра, без да се използва индиго в пет различни цвята.

Използваме химизирана и офсетова хартия директно от производителите в Белгия, Германия и Финландия, а работим с вестникарска хартия, само по изрично желание на клиента.


От 2008 година съгласувано с Главно Управление Митници ни е възложено производството и разпространението на целия набор от акцизни документи, използвани в страната.

Ежедневно се следят всички промени, при излизането им в нормативните документи, или наложили се промени като своевременно се извършват и съответните актуализации.


Impera-category-advertisement-printing-image1Изработваме и каталози, рекламни брошури, флаери, и изпълняваме поръчки за печат върху рекламни материали, както на тези които предлагаме в нашия каталог, така и върху такива предоставени ни от клиента.

За изминалите повече от 25 години сме се утвърдили на местният пазар, като едни от основните производители на митнически, банкови и счетоводни документи.